από τους μαθητές του ΣΤ3, Χαρίκλεια Κ., Θεοδώρα Μ., Αντώνη Α., Ελπίδα Λ., Σωκράτη Δ., Μιχάλη Σ.
Υλικά
- 200 γρ. φρέσκοι ή ξεροί χουρμάδες
- 50 γρ. μικρά κομμάτια ξηρών καρπών[όχι τριμμένα]
- Λίγο αλάτι
- Κόκκινο γλυκό κρασί με μέλι.
Εκτέλεση
Πασπαλίστε τους με
λίγο αλάτι και βουτηχτέ τους στο γλυκό κόκκινο κρασί με μέλι.
Οι χουρμάδες
θα πρέπει να μαγειρευτούν σε χαμηλή
φωτιά μέχρι που η γέμιση τους να χυθεί έξω (5-10 λεπτά).
Πηγή: http://www.insomnia.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου