About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Η εκδρομή μας στο ''παρκάκι''

Από τις μαθήτριες του ΣΤ1, Δανάη Μ. και Εμμανουέλα Σ.
Σήμερα όλο το σχολείο μας, πραγματοποίησε μια εκδρομή σε ένα κοντινό πάρκο, γνωστό σε όλους ως το ''παρκάκι'' του χωριού Κνωσός. 
Το πρωί όταν πήγαμε στο σχολείο, κανείς μας δεν ήξερε τίποτα για την εκδρομή. Όταν ήρθε η ώρα της προσευχής ο διευθυντής του σχολείου, μας ανακοίνωσε ότι θα πάμε εκδρομή. Μόλις το ακούσαμε αρχίσαμε να ζητωκραυγάζουμε. Αμέσως μετά μπήκαμε λίγο στις τάξεις μας, γιατί δεν μπορούσαμε να πάμε πρωί πρωί λόγω υγρασίας. Κατά τις 09:15 χτύπησε το κουδούνι και μαζευτήκαμε όλα τα παιδιά στο προαύλιο. Χωριστήκαμε σε δυάδες και ξεκινήσαμε.
Το παρκάκι είναι πολύ όμορφο. Έχει πολλά και διαφορετικά παιχνίδια όπως μονόζυγο, τραμπάλα, κούνιες, τσουλήθρες και αν δεν σου άρεσε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια ο γυμναστής του σχολείου είχε φέρει μπάλες (ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ) και όποιος ήθελε μπορούσε να πάρει να παίξει. 
Στο παρκάκι εκτός από παιδική χαρά υπάρχει και  ένας μεγάλος χώρος από τσιμέντο  με δύο μπασκέτες. Εκεί τα αγόρια του σχολείου παίζανε ποδόσφαιρο ενώ τα κορίτσια παίζανε άλλα παιχνίδια όπως μήλα, βόλεϊ, ψείρες και άλλα.
Όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε, οι δάσκαλοι μας μοίρασαν σακούλες σκουπιδιών για να μαζέψουμε τα σκουπίδια που είχαμε κάνει. Και όταν τελειώσαμε με το μάζεμα σκουπιδιών  κάναμε δυάδες και ξεκινήσαμε για την επιστροφή.
Περάσαμε καταπληκτικά. Μακάρι να ξαναπάμε σύντομα!!

3 σχόλια: