About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Περιγραφή του σχολείου μας

απο την  μαθήτρια Β. Ελευθερία
   
   Το σχολείο μας βρίσκεται στην περιοχή Αϊ Γιάννη του Ηρακλείου στον πεζόδρομο Ορφέως, δίπλα από το πανεπιστήμιο. Είναι ένα ολοκαίνουργιο, σύγχρονο και μεγάλο σχολείο που φιλοξενεί σχεδόν όλα τα παιδιά της περιοχής .  Μέσα από τα φρεσκοβαμμένα 

πράσινα κάγκελά του μπορείς να δεις ψηλούς καλοφτιαγμένους ροζέ τοίχους, πέντε ολόισιες κόκκινες κολώνες και δύο ωραία μπαλκόνια με τη σημαία της Ελλάδας .
   Μπαίνοντας μέσα βλέπεις την τεράστια βορινή αυλή μας και τρεις ορθάνοιχτες πόρτες, προς τα αριστερά . Στα δεξιά υπάρχει ένα κλειστό γυμναστήριο, όπου κάνουμε γυμναστική το χειμώνα με τις βροχές και το κρύο .
  Όταν περνάς τις ορθάνοιχτες πόρτες στα δεξιά υπάρχουν το γραφείο του διευθυντή και το γραφείο των δασκάλων . Ακριβώς μπροστά στέκονται δύο θηριώδεις σκάλες με κίτρινα κάγκελα . Η μία είναι για να ανεβαίνεις και η άλλη για να κατεβαίνεις .
   Στο σχολείο μου είναι άπειρες οι αίθουσες όλων των τάξεων . Η κάθε μια και διαφορετική . Όμως όλες είναι όμορφες και πεντακάθαρες .
Η δική μας αίθουσα, το ΣΤ1’,βρίσκεται στο υπόγειο, αλλά είναι καταπληκτική. Έτσι όλοι μας σεβόμαστε το σχολείο και το κρατάμε καθαρό .
   Γι’ αυτό αν τύχει και περάσει κανείς απ’ έξω θα σκεφτεί " Το πιο ωραίο σχολείο που έχω δει στη ζωή μου "
                                               

8 σχόλια: