About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Η εκδρομή μας

Από τις μαθήτριες του ΣΤ1, Άννα Σπ. και Μυρσίνη Κ.

 Την περασμένη Πέμπτη επισκεφτήκαμε, τα τμήματα της Έκτης τάξης του σχολείου μας , το ΚΡΗΤΗ TV, τον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό στη ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου, καθώς και την εκκλησία των Αγίων Πάντων. Ήταν πολύ όμορφα!
 Είδαμε πάρα πολλά πράγματα όπως το Studio που γυρίζονται διάφορες σειρές. Μάθαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους, την τηλεθέαση και για τις διαφημίσεις. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να ακούσουμε απευθείας το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84,  να δούμε το τυπογραφείο μιας εφημερίδας και να μάθουμε με ποιο τρόπο τυπώνεται.  Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση...
 Όταν λοιπόν τελειώσαμε επισκεφτήκαμε τον Πυροσβεστικό Σταθμό. Κι εκεί ήταν ωραία. Μας εξήγησαν τι ακριβώς διαθέτει ένα πυροσβεστικό όχημα, πετάξαμε νερό και φορέσαμε το κράνος και τη στολή του  πυροσβέστη. Ήμασταν και νιώσαμε σαν πυροσβέστες, κυριολεκτικά!!! Όταν τελειώσαμε και αυτή την ξενάγηση είχαμε μάθει τόσα πολλά για τη δουλειά ενός πυροσβέστη.
 Στο τέλος πήγαμε στην εκκλησία των Αγίων Πάντων από εκεί η θέα ήταν μαγευτική και ξεκουραστήκαμε για λίγο. Ήταν πολύ όμορφο τοπίο! Μας άρεσε όλη η εκδρομή.
 Έτσι πήραμε τα λεωφορεία και γυρίσαμε πίσω στο σχολείο. Ήμασταν όλοι εξαντλημένοι αλλά περισσότερο ευχαριστημένοι για τη νέα υπέροχη εμπειρία μας.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου