About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Στην τελική ευθεία οι μαθητικοί διαγωνισμοί εκπαιδευτικής ρομποτικής...

Από τον μαθητή του ΣΤ1, Άγγελο Σκ.

 Στις 19 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις εγγραφής των ομάδων στον 2ο Διαγωνισμό ρομποτικής.
 Στην τελική ευθεία εισήλθαν οι διαγωνισμοί Ρομποτικής WRO Hellas για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου στη χώρα μας. Έως τις 19 Φεβρουαρίου είναι η προθεσμία για τις δηλώσεις εγγραφής των ομάδων στον 2ο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δημοτικού με θέμα «Ο Γαλαξίας μας», ενώ στις 29 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις εγγραφής των ομάδων στον 1ο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Γυμνασίου με θέμα «Ταξίδι στην Αρχαιότητα: Αυτόματες μηχανές στην αρχαία Ελλάδα».
 Στις 19 Μαρτίου θα γίνει ο τελικός του 2ου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής «Ο Γαλαξίας μας» της WRO Hellas για μαθητές ηλικίας 8-12 ετών.
 Ο δεύτερος διαγωνισμός γίνεται μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώθηκε πέρυσι.
 Ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas αποκλειστικά για παιδιά Γυμνασίου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για τη διάδοση της νέας εκπαιδευτικής μεθόδου STEM (Science-Technology- Engineering-Mathematics) και την ένταξή της στο σύστημα διδασκαλίας και εκπαίδευσης μαθητών στην Ελλάδα.

πηγή: http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου