About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

12ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού!!

Από τις μαθήτριες του ΣΤ1, Δανάη Μ. και Εμμανουέλα Σ.
Τι θα λέγατε φέτος να παίρνατε κι εσείς μέρος στο 12ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού; Εμείς θα πάρουμε σίγουρα!! Εάν λοιπόν θέλετε και εσείς να συμετέχετε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω για τις προετοιμασίες του Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού και για άλλες εκδηλώσεις που γίνονται με αφορμή τις Απόκριες στο κέντρο του Ηρακλείου ! !!
Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου. Οι ‘Άστεγοι Λύται’ θα ανακοινώσουν κάποιες λεπτομέρειες για τις επερχόμενες διοργανώσεις του 12ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού και του 5ου Παιδικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού και θα απαντήσουν σε πιθανές ερωτήσεις. Επίσης η Οργανωτική Επιτροπή Κ.Κ.Θ. θα ενημερώσει τις ομάδες για την αποκριάτικη εκδήλωση της ...Τσικνοπέμπτης και φυσικά για το Καστρινό Καρναβάλι! 
Την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο, θα ξεκινήσει η έκθεση των αποκριάτικων στολών του καρναβαλιού με τις σχετικές πληροφορίες, για όποιον επιθυμεί να ενταχθεί σε κάποιο πλήρωμα. Θα ακολουθήσει η επίσημη βράβευση των νικητών του 2ου τουρνουά ποδοσφαίρου 8*8 των ομάδων Κ.Κ.Θ.. Στο τέλος της βραδιάς, θα μπορούν να μείνουν όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ως εθελοντές στο Παιδικό Κυνήγι, για να ενημερωθούν σχετικά με τις αρμοδιότητες τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου