About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Η εκδρομή μας !!

Από τον μαθητή του ΣΤ1, Εμμανουήλ Α.
Σήμερα στις 12/2 τα παιδιά της Πέμπτης και της Έκτης τάξης του σχολείου μας, επισκεφθήκαμε το Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου καθώς επίσης και το Lido Soccer το οποίο είναι μία Ακαδημία ποδοσφαίρου. Περάσαμε τέλεια!!
Το πρωί όταν φτάσαμε στο σχολείο περιμέναμε λίγη ώρα μέχρι να έρθουν τα λεωφορεία και στη συνέχεια φύγαμε αμέσως για τον Θεατρικό Σταθμό. Εκεί είδαμε, στα πλαίσια του φεστιβάλ του γαλλόφωνου κινηματογράφου, μία εξαιρετική ταινία η οποία ονομάζεται ''Arthur 3: Ο πόλεμος των δύο κόσμων''.

Όταν τελείωσε η ταινία μας πήρε το λεωφορείο και μας  πήγε στο Lido Soccer. Στο Lido πηγαίνουμε σχεδόν κάθε χρόνο και κάθε φορά περνάμε φανταστικά. Εκεί υπάρχει ένα γήπεδο 11x11 και 3 γήπεδα 8x8. Όπως πάντα τα αγόρια παίζανε ποδόσφαιρο σε όλα τα γήπεδα και κάποια κορίτσια εμψύχωναν τα αγόρια, ενώ τα υπόλοιπα κάθονταν στη καφετέρια του lido ή έπαιζαν στην παιδική χαρά. Όταν ακούσαμε από τους δασκάλους ότι ήταν ώρα να φύγουμε όλοι δυσανασχετήσαμε αλλά έπρεπε να το δεχτούμε γιατί είχε περάσει η ώρα. Έτσι μπήκαμε στο λεωφορείο και φύγαμε για το σχολείο. Σίγουρα όλα τα παιδιά θα θέλουν να ξαναπάνε εκεί.

Διαβάστε τώρα λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας που παρακολουθήσαμε:

Οι περιπέτειες του μικρού Άρθουρ συνεχίζονται στην τρίτη ταινία της σειράς. Ο Μαλτάζαρ παγιδεύει τον Άρθουρ στη γη των Μίνιμοϊ και ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση, καταλήγοντας στον κόσμο των ανθρώπων. 
Τότε αναγκάζει έναν πλαστικό χειρουργό να του φτιάξει ανθρώπινο πρόσωπο, ώστε να μπει έτσι στο σπίτι των παππούδων του Άρθουρ. 
Εκεί ψάχνει για ένα φιαλίδιο που περιέχει το ελιξίριο που χρειάζεται ο Άρθουρ για να επανέρχεται στο φυσικό του μέγεθος. Όταν οι μικροσκοπικοί Άρθουρ, Σελένια και Μπεταμές φτάνουν τελικά στο σπίτι, ο Μαλτάζαρ έχει ήδη αρπάξει το φιαλίδιο. 
Τώρα πλέον ο Μαλτάζαρ, όντας ήδη πολύ ψηλός, επανδρώνει ένα στρατό γιγάντιων κουνουπιών στο γειτονικό δάσος. Ο Άρθουρ ζητά τη βοήθεια της Βασίλισσας Μπι, της οποίας το μαγικό μέλι είναι αυτό που μπορεί να τον επαναφέρει στο μέγεθός του. Θα είναι όμως αυτό αρκετό για να μπορέσει ο Άρθουρ να βγει νικητής στον πόλεμο των δύο κόσμων; 

πηγή: tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου