About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Συνέντευξη από την Εμμανουέλα Τσαγκαράκη

Από τη μαθήτρια του ΣΤ1, Ιωάννα Μ.
Η Περιφέρεια Κρήτης δημιούργησε ένα βίντεο που προβάλλει τον πολιτισμό, την ιστορία, την φιλοξενία και τις αρετές κάθε Κρητικού. Έχει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε). Στο spot πρωταγωνιστεί η Εμμανουέλα Τσαγκαράκη η οποία είναι μοντέλο και παράλληλα εργάζεται ως αεροσυνοδός στην Aegean Airlines. 

-Μιλήστε μας λίγο για την εμπειρία σας αυτή. 
Σας άρεσε; Ήταν κάτι διαφορετικό απ’ ότι κάνατε μέχρι τώρα; 

-Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία και πρωτόγνωρη για μένα αφού δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο. Θα το ξανάκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία.
-Πώς νοιώσατε σαν Μινωϊτισσα;

-Σαν Μινωϊτισσα τα συναισθήματα ήταν πάρα πολλά. Περηφάνια, τιμή και χαρά ήταν τα βασικότερα. Ένιωσα ότι κουβαλούσα μέσα την ιστορία τόσων χρόνων. Μοναδικά συναισθήματα.

-Πώς έγινε η επιλογή στο πρόσωπο σας;

-Η επιλογή μου για το ρόλο έγινε από μια τυχαία συνάντηση με το σκηνοθέτη και παρόλο που είχαν επιλέξει άλλη κοπέλα για το ρόλο κατέληξαν στο ότι εγώ ήμουν η καταλληλότερη/ιδανική.

-Πού έγιναν τα γυρίσματα και πόση ώρα κράτησαν;

-Τα γυρίσματα έγινα στα Χανιά. Σε ένα φανταστικό κινέζικο εστιατόριο. Κράτησαν αρκετή ώρα.. Πήγαμε νωρίς το πρωί και φύγαμε αργά το απόγευμα. Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα όσο για κούραση.. την είχε εξαφανίσει ο ενθουσιασμός μου! Γυρίσματα βέβαια έγιναν και στην Κνωσό τα οποία κρότησαν και αυτά αρκετή ώρα.

-Τι θα προτείνατε σε έναν ξένο που θέλει να επισκεφτεί τη χώρα μας;

-Η Κρήτη προσφέρεται για πολλά είδη τουρισμού. Κάτι το οποίο οι ξένοι τουρίστες δεν γνωρίζουν. Με λίγη προβολή όμως όλα γίνονται. Υπάρχουν φανταστικές παραλίες, άφθονος ήλιος βουνά και περάσματα τα όποια περιμένουν να τα εξερευνήσεις και φυσικά υπέροχο φαγητό. Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι ο πολιτισμός και η ιστορία μας και θεωρώ ότι, αυτό από μόνο του αρκεί για να έρθει κάποιος να επισκεφτεί την Κρήτη.

Ευχαριστούμε πολύ!!!!! Μακάρι να γίνονται πάντα τέτοιες ωραίες προσπάθειες ανάδειξης της ιστορίας του τόπου και του πολιτισμού μας .

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου