About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Η Πρασινοσκουφίστα

Από τη μαθήτρια του ΣΤ1, Μαρία Μ.
Στο μάθημα της Γλώσσας μια εργασία μας ζητούσε να διαλέξουμε το αγαπημένο μας παραμύθι και να αλλάξουμε τον τρόπο που προχωράει και τελειώνει η ιστορία, γράφοντας ένα δικό μας κείμενο. Διαβάστε παρακάτω για την Πρασινοσκουφίτσα. 

Μία φορά και έναν καιρό ζούσε σε ένα όμορφο χωριουδάκι, η Πρασινοσκουφίστα με τη μαμά της. Την έλεγαν έτσι επειδή η γιαγιά της, της είχε πλέξει μια πράσινη κάπα. Μια μέρα η μαμά της Πρασινοσκουφίτσας της είπε να πάει ένα καλάθι με τρόφιμα στη γιαγιά της που ήταν άρρωστη. 
Καθώς περπατούσε στο δάσος και μάζευε λουλούδια άκουσε ένα θόρυβο. Μόλις γύρισε είδε ένα λύκο. Στην αρχή τρόμαξε αλλά μετά κατάλαβε ότι ο λύκος δεν ήταν τόσο κακός. Ο λύκος έκανε παρέα στην Πρασινοσκουφίτσα καθώς αυτή μάζευε λουλούδια.
Μετά από λίγη ώρα έφτασαν στο σπίτι της γιαγιάς της Πρασινοσκουφίστας. Η γιαγιά στην αρχή τρόμαξε που είδε τον λύκο αλλά η Πρασινοσκουφίτσα  τής εξήγησε πως ο λύκος δεν θα της έκανε κακό και ότι είχαν γίνει φίλοι. 
Από τότε ο λύκος έκανε παρέα με την Πρασινοσκουφίτσα και είχαν γίνει αχώριστοι!! Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου