About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

4 ράτσες σκύλων επικίνδυνες για τα παιδιά

 απο τον μαθητή του Στ2 Κωνσταντίνο Αρχ.

1 Πιτ μπουλ

     Το Πιτ μπουλ είναι μία Αμερικάνικη ράτσα σκύλου με βάρος που φτάνει τα 30 κιλά και ύψος τα 53 εκατοστά . Χρησιμοποιείται περισσότερο για σκύλος φύλακας  και όχι για συντροφιάς λόγο του δυνατού του δαγκώματος . Έχει επίσης έντονους μυς και βγαίνει στα χρώματα μαύρο , λευκό, πυρόξανθο κ.α . με προσδόκιμο ζωής τα 8 έως 15 έτη και είναι μία ράτσα που μου αρέσει πάρα πολύ.


2 Ροτβάιλερ

     Το Ροτβάιλερ είναι μία ράτσα μεσαίου μεγέθους με προέλευση από την Γερμανία με βάρος 60 κιλά και με ύψος που φτάνει τα 69 εκατοστά. Είναι μία πολύ δυνατή ράτσα που χρησιμεύει ως φύλακας της περιουσίας επίσης είναι πολύ εργατικό .Επίσης έχει πολύ δυνατό σώμα με προσδόκιμο ζωής τα 8 με 10 έτη.


3 Θιβετιανό Μαστίφ

   Το Θιβετιανό Μαστίφ είναι μία μεγάλη σε μέγεθος ράτσα με βάρος 73 κιλά και ύψος 76 εκατοστά με προέλευση από τα Ιμαλάια .Είναι μία δυνατή ράτσα και χρησιμοποιείται για προστασία προβάτων από λύκους με προσδόκιμο ζωής τα 12 με 15 έτη και βγαίνει στα χρώματα μαύρο , πυρόξανθο και καφέ.




4 Ντόμπερμαν

   Το Ντόμπεραν είναι μία γερμανική ράτσα με ύψος 72 εκατοστά και βάρος που φτάνει τα 45 κιλά και έχει πολύ δυνατό δάγκωμα ,πολύ δυνατή ράχη και κάνει τα πάντα για την οικογένεια του παρόλο που είναι επικίνδυνο με προσδόκιμο ζωής 10 με 13 έτη και βγαίνει στα χρώματα μαύρο , λευκό ,μπλε και κόκκινο.


4 σχόλια:

  1. Ωραιο αρθρο, αλλα τα συγκεκριμενα σκυλια δεν μου αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανένα σκυλί δεν γεννιέται επικίνδυνο, οι ιδιοκτήτες το μετατρέπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ αλλά κάποια σκυλιά είναι από τη φύση τους άγρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή