About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

H καλύτερη εντεκάδα του πρώτου γύρου στην Premier League

 από τους μαθητές του ΣΤ2 Κωνσταντίνο Α. και Γιώργο Μ.

   Παρακάτω θα δείτε την καλύτερη εντεκάδα του πρώτου γύρου.

   Υπάρχουν πολλοί καλοί τερματοφύλακες στην πρέμιερ λιγκ ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Αλισον ,ο Αρεολά,ο Γιορίς.ο Εντερσον δεν είναι σταθερός όπως πέρυσι ο Πίκφορντ είναι σταθερός αλλά όχι για την βασική εντεκάδα, ο Εμιλιάο Μαρτίνεζ είναι πολύ καλός αλλά θα προτειμήσουμε τον Ντε Χέα. Ο Ντε Χέα είναι πολύ καλός φέτος και έχει πολύ καλές επεμβάσεις και είναι εκεί όταν τον χρειάζεται η ομάδα του.


Δεξί μπακ ο Γουόκερ Πίτερς ο άσος της Σαουθάπτον ήρθε πέρυσι από την Τότεναμ και έφερε τα πάνω κάτω.Ο Ντόχερτι όπως και ο Αρλοντ δεν έχουν βοηθήσει φέτος τις ομάδες τους. Αναπληρωματικό θα βάλουμε τον Ζοάο Κανσέλο έχει πείσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα και έχει πάρει θέση στο βασικό σχήμα


Αριστερό μπακ Ρόμπερτσον .Ο Ρόμπερτσονμε 5 ασίστ και1 γκολ μέχρι τώρα δεν γίνεται να τον διαγράψουμε από την καλύτερη εντεκάδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Πολύ καλοί επίσης είναι ο Τσίλγουελ , ο Τίρνει και ο Κρέσγουελ της Γουέστ Χαμ.

                                     

Κεντρικούς αμυντικούς βάλαμε τον Ρούμπεν Ντίαζ και τον Τιάγκο Σίλβα επειδή είναι πολύ καλοί φέτος και έχουν βοηθήσει πολύ τις ομάδες τους δεν υπολογίζονταν ο Βα Ντάικ ,ο Γκόμεζ και ο Μάτιπ της Λίβερπουλ επειδή είναι τραυματίες.




Αμυντικό χαφ ο Άλλαν της Εβερτον γιατί κάνει μία πολύ καλή χρονιά φέτος με τη φανέλα της καινούργιας του ομάδας και άξιζε τα χρήματα που έδωσε η νέα του ομάδα. Επόμενη επιλογή ήταν ο Ρόντρι αλλά δεν είχε καλές επιδόσεις σαν του Άλλαν.


Κεντρικά χαφ βάλαμε τον Μπρούνο Φερνάντες και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε γιατί ο Βέλγος κάνει τα τελευταία δύο χρόνια μια εκπληκτική χρονιά όπως και φέτος. Τον Μπρούνο Φερνάντες τον διαλέξαμε γιατί πιστεύουμε πως είναι η μεταγραφή μπαμ της Γιουνάιτετ και επίσης είναι ο πρώτος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ που πήρε το βραβείο του μήνα δύο συνεχόμενες φορές.Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο είναι ο Χάβερτζ ,ο Γουόρντ Πρους και ο Ματέους Περέιρα που έχουν κάνει ένα πολύ καλό πρώτο γύρο.


Δεξί επιθετικό βάλαμε τον Σαλάχ επειδή έχει σκοράρει 13 τέρματα και έχει μοιράσει 3 ασίστ. Για αναπληρωματικό βάλαμε τον Χάρβει Μπάρνς ο 23 χρονος εξτρέμ της Λέστερ έχει βάλει 6 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ και διεκδικεί θέση στην αποστολή της εθνικής Αγλλίας.


Αριστερό επιθετικό βάλαμε τον Σον αφού είναι πολύ καλός στο να σκοράρει ενώ έχει βάλει 12 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα. Επίσης για αλλαγή θα προτιμήσουμε τον Γκρίλις γιατί ο άγγλος εξτρέμ της Άστον Βίλα κάνει άλλη μία εξαιρετική σεζόν γιατί έχει 5 γκόλ και έχει μοιράσει 8 ασίστ.


Φορ βάλαμε τον Χάρι Κέιν έχοντας μία πολύ καλή συνεργασία με τον Σον και έχοντας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του οδήγοντας την έως τους 32 του γιουρόπα λιγκ μέχρι τώρα σαν αρχηγός είναι πάρα πολύ καλός και κερδίζει εύκολα την θέση του φορ. Αναπληρωματικό βάλαμε τον Κάρβετ Λούιν που έχει βάλει 11 τέρματα απέναντι σε πολλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.Ο Καλβερτ λουιν δεν μπήκε βασικός γιατί τον τελευταίο ενάμισι μήνα έχει πέσει η επίδοση του


Αυτή ήταν η καλύτερη ομάδα της PREMIER LEAGUE του πρώτου γύρου.                              

1 σχόλιο:

  1. Καλό, γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο και να μαθαίνω πράγματα γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή