About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Εντυπωσιακές δημιουργίες από πάγο!

Από τους μαθητές του ΣΤ1, Γιώργο Γ. και Σοφία Κ.
Εντυπωσιακά πράγματα γίνονται στον κόσμο χωρίς να το πάρουμε είδηση. Ένας άνθρωπος έχει κάνει ολόκληρα γλυπτά πάνω στον πάγο. Αν θέλετε να μάθετε για αυτά  διαβάστε τα παρακάτω:
Ο Brent Christensen ζει στο Κολοράντο των ΗΠΑ και κάθε χρόνο μαζί με την οικογένειά του δημιουργεί εντυπωσιακά γλυπτά από πάγο, τα οποία μπορούν όλοι να επισκεφθούν και να περιηγηθούν ανάμεσα στους σταλακτίτες και στους σταλαγμίτες των παγωμένων λαβυρίνθων! Η ιδέα ξεκίνησε όταν ο Brent σκέφτηκε να φτιάξει ένα παγωμένο σπιτάκι για τα παιδιά του που ήθελαν να απολαύσουν το χιόνι.
Σταδιακά ανάπτυξε την ιδέα του και από την πίσω αυλή του σπιτιού του μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο χώρο όπου μπορούσε εκεί να αναπτύξει τις παγωμένες δημιουργίες του και να τις θαυμάσει ο κόσμος. Πλέον κάθε χειμώνα ο Christensen μαζί με μια ομάδα γλυπτών δημιουργεί εντυπωσιακά κάστρα από πάγο τα οποία διατηρούνται μέχρι να λιώσουν τα χιόνια και να ανέβει η θερμοκρασία στην πόλη. Το θέαμα είναι εντυπωσιακό με τον κατάλληλο φωτισμό να συμπληρώνει το παγωμένο σκηνικό!







πηγή:perierga.gr

1 σχόλιο: