About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Καλλιτέχνης ζωγραφίζει τους πίνακές του στο… βυθό!!

Από τις μαθήτριες του ΣΤ1, Δανάη Μ. και Εμμανουέλα Σ.
(Δανάη) Μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω και γι' αυτό συνεχώς ψάχνω για νέους τρόπους ζωγραφικής. Καθώς έψαχνα χθες το απόγευμα ανακάλυψα  έναν πολύ ταλαντούχο καλλιτέχνη που φτιάχνει πίνακες μέσα στο βυθό. Με το που είδα το άρθρο ενθουσιάστηκα πολύ!! Γι' αυτό αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτό το άρθρο. Διαβάστε παρακάτω:
Ο Pascual Mimbela κατάγεται από το Περού και σχεδόν όλα τα χρόνια της ζωής του ζωγραφίζει πίνακες με θέματα τη θάλασσα και το βυθό. Στήνει το καβαλέτο του στην παραλία και εμπνέεται από τα τοπία που βλέπει αλλά και από το θόρυβο των κυμάτων που σπάνε στην ακτή. 
Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τις καταδύσεις και την εξερεύνηση του βυθού. Κάπως έτσι του ήρθε η ιδέα να παντρέψει τα δύο αυτά στοιχεία, ζωγραφική και νερό, και να δημιουργήσει τους πίνακες του στο βυθό. Φόρεσε τη στολή, πήρε τις μπογιές, τα πινέλα και του καμβάδες κι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Ζωγραφίζει ψάρια, θαλάσσια είδη αλλά και την ομορφιά του βυθού όπως την βλέπει μπροστά στα μάτια του και ελπίζει τα έργα του να λάβουν την αναγνώριση που θα ήθελε από τους ειδικούς. Προς το παρόν ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του έκθεση στη χώρα του. 










Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος για να ζωγραφίσει κανείς!!

1 σχόλιο: