About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Ετοιμασίες για τη.. Βασίλισσα του Καρναβαλιού στη Βραζιλία!

Από τις μαθήτριες του ΣΤ1, Δανάη Μ. και Εμμανουέλα Σ.
Μας ήρθε πάλι το καρναβάλι γεμάτο γέλια και παιχνίδια και χαρά όλοι γελάνε όλοι γλεντάνε και καμαρώνουνε τον κάθε μασκαρά. Διαβάστε παρακάτω τις ετοιμασίες για τη ..Βασίλισσα του Καρναβαλιού στη Βραζιλία!!!!
Οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι στον κόσμο που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου άρχισαν. Οι ήχοι της Σάμπα κατακλύζουν ήδη το Ρίο Ντε Τζανέιρο που βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών λίγες μέρες πριν από το μεγάλο καρναβάλι.
Καλλίγραμμες Βραζιλιανές χορεύτριες που συμμετέχουν στις σχολές της Σάμπα άρχισαν ήδη της πρόβες κάθε μια ανεξαιρέτως ονειρεύεται να κερδίσει τον τίτλο της βασίλισσας του καρναβαλιού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Πάντως στις πρόβες οι περισσότερες από τις σχολές δεν αποκαλύπτουν τις εντυπωσιακές στολές που θα φορέσουν τις ημέρες του καρναβαλιού. Το φυλάνε για έκπληξη.
Οι δρόμοι πλημμύρισαν από αγόρια και κορίτσια που χορεύουν ασταμάτητα. Οι τουρίστες απολαμβάνουν το θέαμα και παίρνουν μια γεύση από αυτό που οι πιο τυχεροί θα απολαύσουν σε λίγες ημέρες.
Η μεγάλη γιορτή για την Βραζιλία δεν θα σταματήσει αφού θα συνεχιστούν οι εορταστικές εκδηλώσεις μέχρι το καλοκαίρι, καθώς εκεί θα διεξαχθεί η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το φετινό Μουντιάλ. Ήδη μάλιστα παρουσιάστηκε το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης που θα το τραγουδήσουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Πιτμπουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου