About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Νεαρά ταλέντα που θα μας εκπλήξουν τα επόμενα χρόνια στο ποδόσφαιρο

απο το μαθητή του Στ2 Γιώργο Μ.

Σήμερα θα σας πω κάποια από τα νεαρά ταλέντα που θα μας εκπλήξουν τα επόμενα χρόνια στο ποδόσφαιρο( από 20 και κάτω) 

Γιουσουφά Μουκοκό 
    Ο Γιουσουφά Μουκοκό είναι 16 χρόνων και παίζει για την ομάδα της Ντόρτμουντ στην Γερμανία. Είναι Γερμανός και έχει παίξει φέτος σε 14 αγώνες με την μεγάλη ομάδα της Ντόρτμουντ και έχει σκοράρει 3 γκολ. Με την ομάδα κάτω τον 19 της Ντόρτμουντ σε 4 αγώνες φέτος έχει σκοράρει 10 γκολ ενώ πέρυσι σε 20 αγώνες σκόραρε 34 γκολ. Βλέπετε και μόνοι σας ότι έχει σπάσει πραγματικά κάθε ρεκόρ. Πριν λίγες μέρες κλήθηκε να παίξει με την εθνική Γερμανίας κάτω τον 21 αλλά τραυματίστηκε.


Τζιοβάνι Ρέινα
    Ο Τζιοβάνι Ρέινα είναι δεκαοχτάχρονος Αμερικανός παίκτης που αγωνίζεται με την φανέλα της Ντόρτμουντ. Είναι μέσος και έχει παίξει σε 25 αγώνες της Bundesliga και έχει σκοράρει 3 φορές επίσης έχει 7 εμφανίσεις στο Champions League με τη φανέλα τη Ντόρτμουντ χωρίς όμως να σκοράρει. Είναι ένας παίκτης που έχει βοηθήσει την Ντόρτμουντ και στο μέλλον θα γίνει μεγάλος παίκτης.






Εντουάρντο Καμαβινγκά

   Ο δεκαοχτάχρονος Γάλλος παίκτης της Ρεν και διεθνής με την πρώτη ομάδα της εθνικής Γαλλίας κάνει φοβερά πράγματα με την φανέλα της Ρεν με αποτέλεσμα να τον θέλουν μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ , η Μπάγερν η , Μίλαν η, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πολλές άλλες. Ο Καμαβινγκά έχει 29 αγώνες με 1 γκολ στη Ligue 1 φέτος .



Ανσού Φατί

   Ο Ανσού Φατί είναι 18 χρονών είναι παίκτης που αγωνίζεται για την Μπαρτσελόνα και την Εθνική Ισπανίας. Πολλοί τον αποκαλούν το επόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου και δεν έχουν άδικο. Ο Φατί φέτος έπαιξε 7 αγώνες με την φανέλα των Μπλαουγκράνα και σκόραρε 4 φορές . Δυστυχώς τραυματίστηκε και δεν έπαιξε άλλο από τον Νοέμβρη.





Φιλ Φόντεν
   Ο Φιλ Φόντεν είναι 20 χρονών και αγωνίζεται στην Premier League με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Φόντεν ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σίτι . Φέτος μετράει 24 αγώνες σκοράροντας 6 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ. Επίσης φέτος κλήθηκε στην Εθνική Αγγλίας σκοράροντας για πρώτη φορά απέναντι στην Ισλανδία 2 γκολ. Ο Φόντεν είναι πολύ καλός στην ντρίπλα και επίσης είχε δώσει στην ομάδα του τους 3 βαθμούς απέναντι στην Λίβερπουλ με σκορ 1-4 σκοράροντας 1 φορά και έχοντας 2 ασίστ .

   

Μπουκαγιό Σακά  

    O Μπουκαγιό Σακά είναι δεκαεννιά χρονών και είναι παίκτης της Άρσεναλ. Ο Σακά έχει 26 αγώνες στην Premier League έχοντας σκοράρει 5 γκολ επίσης έχει παίξει και στο Europa League με την φανέλα της Άρσεναλ φέτος σε 7 αγώνες έχοντας βάλει 2 γκολ. Ο Σακά είναι βασικός παίκτης για τον Αρτέτα τον προπονητή της Άρσεναλ. Ο Σακά έχει ταλέντο και σίγουρα θα είναι ένας παίκτης που θα απασχολήσει μεγαλύτερες ομάδες τα επόμενα χρόνια .



Βινίσιους Ζούνιορ
   Ο Βινίσιους Ζούνιορ είναι εικοσάχρονος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από την Βραζιλία και πολλοί τον φωνάζουνε <<Ο νέος Νεϊμάρ>> και δεν έχουνε άδικο. Φέτος κλήθηκε να παίξει στην Εθνική Βραζιλίας. Ο Βινίσιους έχει 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ισπανίας με 3 γκολ ενώ στο Τσάμπιονς Λίγκ έχει 10 συμμετοχές με 3 γκολ.






   Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι κάποια από τα ταλέντα που θα μας εκπλήξουν τα επόμενα χρόνια . Να είστε πάλι την επόμενη εβδομάδα εδώ για να σας πω τα αλλά 7.


8 σχόλια:

  1. νομίζω ότι πρώτο και γενικά έπρεπε να βάλεις τον Χάαλαντ είναι 20 χρόνων και είναι τρομερό ταλέντο

    ΚΩΣΤΑΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έπρεπε να προσθέσεις και τον Τζολάκη τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που είναι 18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι ο Χααλαντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βάλε και τον Μουσιάλα της Μπαγερ και τον Πεδρι της Μπαρτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βάλε και τον Γκίλμουρ της τσελσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή