About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Ένας συμμαθητής μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στην πόλη μας

Από τον μαθητή του ΣΤ1, Μάνο Ζ. 
Ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WKU),  διοργάνωσαν στο κλειστό γυμναστήριο της Αλικαρνασσού, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, που διεξήχθη από τις 20 έως της 25 Οκτωβρίου του 2013. Συμμετείχαν αθλητές από όλον τον κόσμο, στις κατηγορίες παίδων, εφήβων και ενήλικων, στα αθλήματα Kickboxing, Thaiboxing, Foullcontact, Taekwo-do, MMA, Forms, Pointfighting, Lightcontact, & Karate. Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από την «Ελληνική Ομοσπονδία» και την «Κρητική Ακαδημία» Taekwondo.
Ένας συμμαθητής μας είχε την τύχη να συμμετάσχει σε αυτήν την μεγάλη αθλητική διοργάνωση, μέσω της «Κρητικής Ακαδημίας» και αγωνίστηκε στα Forms Taekwondo ITF, των «Dan-Gun» και «Do-San», κατακτώντας την 6η θέση με βαθμολογία 9.96 στα 10, δίνοντας του την δυνατότητα να συμμετάσχει στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κίνα. 
Η διοργάνωση των Παγκόσμιων Αγώνων Πολεμικών Τεχνών ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία και πολλές διακρίσεις, ανοίγοντας της πύλες του Δήμου μας για παρόμοια σημαντικά γεγονότα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου