About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Ένας σκύλος που ζει με δελφίνια!

Από τον μαθητή του ΣΤ1, Μάνο Α.
Σίγουρα όλοι μας θα έχουμε δει ωραίες και συγκινητικές φιλίες μεταξύ ζώων. Στο παρακάτω κείμενο θα σας μιλήσω για μια δυνατή φιλία μεταξύ ενός σκύλου του Τζόκερ και κάποιων μικρών δελφινιών. Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε.
Στο Eilat του Ισραήλ μια παράξενη κατάσταση επικρατεί εδώ και αρκετά χρόνια που εκπλήσσει ντόπιους και ξένους. Ένας σκύλος ο Τζόκερ ζει στην προβλήτα του δελφινάριου της περιοχής και περνά το χρόνο του μαζί με τα δελφίνια, κολυμπώντας μαζί τους και κάνοντας διάφορα παιχνίδια στο νερό. Η ιστορία έχει ως εξής:
Ο Τζόκερ πριν από 4 χρόνια εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις ακτές, ενώ για αρκετό χρονικό διάστημα καθόταν στην προβλήτα όλη μέρα και χάζευε τα δελφίνια. Μέχρι που μια μέρα ο χαριτωμένος σκύλος βούτηξε στο νερό και κολύμπησε δίπλα τους, απολαμβάνοντας κι αυτός τις χαρές της θάλασσας και τα παιχνίδια των θηλαστικών. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε μια δυνατή φιλία μεταξύ τους που αντέχει στο χρόνο και δυναμώνει διαρκώς. Όλη τη μέρα μένει μαζί τους και αργά το βράδυ περπατά αρκετά χιλιόμετρα για να επιστρέψει στο σπίτι και στους ιδιοκτήτες του. Και το πρωί πάλι πίσω… Μια μεγάλη αγάπη υπάρχει μεταξύ σκύλου και δελφινιών αλλά και μια εξάρτηση που έχει πλέον γίνει το talk of the town για όλους, που πηγαίνουν εκεί για να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα. 





Πηγή:perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου