About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Πανέμορφα εξοχικά σπίτια βγαλμένα από παραμύθια!

Από τον μαθητή του ΣΤ1, Μάνο Α.
Πιστεύετε πως μόνο στα παραμύθια υπάρχουν παραμυθένια και κουκλίστικα σπίτια που τραβάνε την προσοχή όλων και το μάτι σου δεν μπορεί να ξεκολλήσει από εκεί; Κι όμως....!! Στο παρακάτω κείμενο αλλά κυρίως στις παρακάτω εικόνες θα δείτε σπίτια που θα είστε σίγουροι ότι βγήκαν από παραμύθι. 
Δεν είναι μόνο το minimal design των αστικών κατοικιών που εκπλήσσει ή οι μοντέρνες γραμμές των σπιτιών στις πόλεις που εντυπωσιάζουν. Εξοχικά σπίτια μέσα στο δάσος, πνιγμένα στο πράσινο και σε σχήματα και φόρμες που κερδίζουν τα βλέμματα έρχονται για να δώσουν μια διαφορετική διάσταση στον όρο «εξοχικός», αφού καθένα από αυτά τα σπίτια μοιάζει να έχει ξεπηδήσει μέσα από σελίδες κάποιου παραμυθιού.
Κατοικίες σε περίτεχνες φόρμες, με πράσινες στέγες ή κουκλίστικο σχεδιασμό, με πέτρινα μονοπάτια και παράξενο desgin δεν μπορεί παρά να κλέψουν την καρδιά σας. Για πρίγκιπες ή πριγκίπισσες, νεράιδες και ξωτικά, αυτά τα σπιτάκια θα μπορούσαν άνετα να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο του καθενός και να ξεφυλίσσουν το παραμύθι που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Απολαύστε τα… 











Πηγή:perierga.gr

1 σχόλιο: