About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Η Ρούλα η μελισσούλα!

Από τη μαθήτρια του ΣΤ1, Σοφία Κ.
Η Ρούλα η μελισσούλα είναι ξακουστή σε όλη την κυψέλη. Αντί όμως να δουλεύει έφτιαχνε πίνακες ζωγραφικής από χρώμα λουλουδιών και περνούσε αξέχαστες στιγμές ευτυχίας μαζί με τη παρέα των φίλων της. Ήταν από πολύ πρωί στο εργαστήρι με τη δροσούλα και το μεσημέρι με το σφύριγμα του τρένου έφευγε και πήγαινε σπίτι της, στην οδό Μελάκι για παιδάκι 23. 
Η Ρούλα η μελισσούλα είδε σε κάποια παράθυρα των σπιτιών στην οδό Μελισσομπερδέματα πολλές αφίσες που έλεγαν ότι θα γίνει ένας διαγωνισμός ζωγραφικής. 
Χωρίς καλά καλά να το σκεφτεί δήλωσε συμμετοχή. Ζωγράφισε τον έξω κόσμο. Επειδή δεν είχε βγει ποτέ και δεν ήξερε πως είναι έτσι έβαλε τη φαντασία της. Ζωγράφισε λαγκάδια, χρωματιστά λουλούδια ένα φωτεινό ήλιο και ένα ουράνιο τόξο. Ο διαγωνισμός ήταν σε 2 εβδομάδες είχε περάσει ήδη η μια. Το πρωί που η Ρούλα θα πήγαινε στο εργαστήριο, το ταχυμελοδρομίοτης άφησε ένα γράμμα. Έλεγε οτι τρεις ημέρες πριν το διαγωνισμό έπρεπε να πάει στο ξενοδοχείο μελίσσι που ήταν 3 αστέρων, να παραδώσει το έγο της και να μείνει. Όταν έφτασε η ημέρα η Ρούλα είχε τρελαθεί από την αγωνία της. 
Η στιγμή έφτασε η μελισσούλα βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από τον διάσημο παρουσιαστή Μελατομέλη. Όταν άρχισε να μιλάει η Ρούλα ήταν πια στο απόγειο της αγωνίας. Ο Μελατομέλης είπε πως το έργο που βγήκε πρώτο είναι…… ο έξω κόσμος της Ρούλας!! Δεν το πίστευε κανείς όλοι έμειναν άφωνοι και τη χειροκρότησαν. Η μελισσούλα δεν είχε ξαναπάρει τέτοια χαρά νίκης. Μετά τη ρώτησαν τι θέλει για βραβείο. Αυτή απάντησε ότι το μόνο που ήθελε είναι να βγει στον έξω κόσμο. Επικράτησε μια ανησυχία της είπαν πως υπάρχουν εντομοκτόνα παγίδες κακό!!!! Η Ρούλα δεν άλλαξε γνώμη γνώμη και είπε ας πάμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου