About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Τέσσερις ράτσες σκύλων φιλικές προς τα παιδιά

 απο τον μαθητή του Στ2 Κωνσταντίνο Α.

 Γκόλντεν Ριτρίβερ
   Το Γκόλντεν Ριτρίβερ είναι ράτσα μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους και έχει προέλευση από την Βεγάλη Βρετανία και ζει περίπου 10 με 12 έτη.

Είναι ευγενικό και φιλικό επίσης και πολύ γρήγορο.

Το βάρος φτάνει τα 33 κιλά και το ύψος τα 58 εκατοστά και η νοημοσύνη του ακόμα πιο ψηλά και για αυτούς τους λόγους είναι ιδανικό για τα παιδιά.

  Λαμπραντόρ Ριτρίβερ

        Το Λαμπραντόρ είναι μία δημοφιλής ράτσα με προέλευση από τον Καναδά παρόλο όμως  που είναι μεγαλόσωμο είναι πολύ ευγενικό προς τα παιδιά .Το ύψος  του θα φτάσει έως και τα 62 εκατοστά και το βάρος του τα 36 κιλά με προσδόκιμο ζωής  10 με 12 έτη και βγαίνει στα χρώματα μαύρο, σοκολατί και κίτρινο.



1       Μπιγκλ

Τα Μπιγκλ τα χρησιμοποιούνται από τους κυνηγούς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι κατάλληλα για παιδιά και για οικογένεια .Τα Μπιγκλ ζουν  περίιπου  με 12 έτη  και έχουν επίσης πολύ δυνατή ράχη.

   Το ύψος του φτάνει τα 41 εκατοστά και το βάρος του τα 11 κιλά και βγαίνει στα χρώματα λεμονί, μαύρο ,καφέ, άσπρο . Επίσης έχει προέλευση από την Bεγάλη Βρετανία  και κάποια καλά χαρακτηριστικά είναι ήρεμο και φιλικό.


1       Μπουλντόγκ

    Το Μπουλντόγκ είναι μία μικρόσωμη ράτσα σκύλου  με προέλευση από την Μεγάλη Βρετανία και με προσδόκιμο ζωής τα 8 με 10 χρόνια, το βάρος του τα 25 κιλά και το ύψος του τα 40 εκατοστά .

    Το σώμα του είναι μικρό , συμπαγές  και δεν θέλει πολύ άσκηση λόγο του επιβαρυμένου αναπνευστικού του και για αυτό μία μικρή βόλτα γύρο από το τετράγωνο είναι μια χαρά και βγαίνει στα χρώματα λευκό , κίτρινο , κόκκινο και καστανοκίτρινο.


2 σχόλια: