About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Το σχολείο των ονείρων μου!

από την μαθήτρια του ΣΤ3, Ελένη Κ.
Αποτέλεσμα εικόνας για σχολείο
   Παιδιά υπάρχει ένα σχολείο που καθένας θα ήθελε να φοιτά, το σχολείο των ονείρων μου!Βρίσκεται στην Παιχνιδολιλιπούπολη . Χτίστηκε πριν από πέντε χρόνια για να πραγματοποιήσει τα όνειρά μας!
  Είναι δεκαπενταόροφο, βαμμένο κιτρινωπό με χρυσά σχέδια και έχει μια μεγάλη αυλή με πισίνα και δυο συντριβάνια. Στο υπόγειο θα βρείτε τα γήπεδα του τένις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου και γκόλφ!

 Στο εσωτερικό του σχολείου βρίσκονται τα γραφεία του Διευθυντή και των δασκάλων, διάφορα μαγαζάκια και φυσικά...κυλιόμενες σκάλες!Επίσης έχει 322 τάξεις, με 400 δασκάλους να εργάζονται σε αυτές, αίθουσα υπολογιστών και αίθουσα γυμναστικής.Επειδή έχει πολλούς ορόφους, υπάρχουν ειδικά ασανσέρ για τις τσάντες αλλά και ασανσέρ για τα παιδιά!
Στις τάξεις τα θρανία και η έδρα αιωρούνται!
Αποτέλεσμα εικόνας για σχολείο Κάθε πρωί τα παιδιά τα παραλαμβάνουν αερόστατα και τα πηγαίνουν στο σχολείο. Όταν τα παιδιά βγαίνουν διάλειμμα, βάζουν το μαγιό τους και μπαίνουν σε μια κλειστή τσουλήθρα που τα βγάζει σε μια τεράστια πισίνα! Υπάρχει και μια δεύτερη τσουλήθρα που τα βγάζει στο λούνα πάρκ, αλλά και ελικοπτεράκια που τα κάνουν βόλτα σε όλο το σχολείο!
  Φυσικά με όλα αυτά αναρωτιέστε αν κάνουν μάθημα...και βέβαια και κάνουν. Κάθε παιδί έχει και από ένα λάπτοπ για να κάνει ασκήσεις!
  Είναι το όνειρο κάθε παιδιού να φοιτά εκεί! Είναι το πιο όμορφο σχολείο του κόσμου!           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου