About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Παιχνίδι με γόμες αντί για τάπες..στο σχολείο μας

απο το μαθητή Μιχάλη Π.

   Οι αντικαταστάτες των ταπών δεν άρχισαν να εμφανιστούν, καθώς κάποια εθισμένα παιδιά παίζουν πια γόμες αντί για τάπες. Πολλά παιδιά δεν πηγαίνουν στην τάξη στην ώρα τους γιατί έχουν ''παιχνίδι'' στη μέση. Με έναν γρήγορο υπολογισμό που έκανα, μια γόμα κοστίζει όσο 

δυο τάπες και δυο κάρτες, μαζί με μια αλυσίδα. Και ο κάθε παίκτης, έχει κάπου 2 με 3 βαρελάκια, που το κάθε ένα χωράει κάπου 10 με 20 γόμες. Ακόμη περισσότεροι κάθε μέρα αρχίζουν να παίζουν, και χρησιμοποιούν γόμες που θα τους έφταναν για 3 ζωές.

    Οι γόμες είναι μάρκας από τις πιο ακριβές, και καλές, αλλά το χειρότερο είναι ότι κάποιοι δάσκαλοι τους βλέπουν και δεν κάνουν τίποτα, και έτσι το φαινόμενο θα μεγαλώσει πολύ! Αυτά τα γεγονότα γίνονται κάθε μέρα στην πίσω αυλή του σχολείο μας, μιας και οι ''παίκτες'' έχουν βρει καλές κρυψώνες που οι δάσκαλοι που δεν το επιτρέπουν δεν πηγαίνουν. Επίσης οι καυγάδες μεταξύ αυτών που χάνουν και κερδίζουν είναι μεγάλοι, καθώς και με αυτούς που λένε ότι είναι βλακίες, και με αυτούς που υποστηρίζουν τις γόμες. Νομίζω ότι η εκστρατεία κατά των γομών έχει ξεκινήσει, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πετύχει αμέσως. Εγώ πιστεύω ότι είναι μια μόδα και θα περάσει, αλλά θέλει και τον χρόνο της. 
   Είναι όπως είπα νέα μόδα, μπορεί ακόμη να μην δημιουργεί προβλήματα, αλλά νομίζω και εδώ αρχίζουν και παίρνουν διαστάσεις κάποια προβλήματα, όπως η κλοπή γομών, που ήδη έχει πάρει διαστάσεις, απλά επειδή οι παίκτες έχουν πολλές γόμες δεν το καταλαβαίνουν.

   Πιστεύω ότι κάποια στιγμή αυτό θα σταματήσει, γιατί είναι ξεχωριστό από τις τάπες στον τρόπο παιξίματος και είναι 100% τυχερό παιχνίδι. Του χρόνου δυστυχώς δεν θα είμαι εδώ για να το δω, μιας και θα είμαι στο γυμνάσιο.

2 σχόλια:

  1. σε ένα σχολείο δεν μπορούν να απαγορευτούν οι γόμες. Άλλωστε πάντα τα παιδιά θα βρίσκουν τρόπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή