About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Ο Λούις και η επιστήμη του


από τον μαθητή "Λευτέρη Κ"

  Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μωρό που τον λέγανε Λούις. Ένα βράδυ η μητέρα του τον άφησε σε ένα ορφανοτροφείο γιατί δεν μπορούσε να τον φροντίσει. Χτύπησε την πόρτα δυο φορές , τον άφησε και έφυγε. Μια κυρία άνοιξε την πόρτα τον είδε και τον πηρέ μέσα. Ύστερα από 12 χρόνια 

ο Λούις μεγάλωσε. Κάθε μέρα έδινε συνεντεύξεις για να τον υιοθετήσουν. Ο Λούις είχε κόλλημα με την επιστήμη. Μια μέρα ο Λούις ήθελε να φτιάξει μια μηχανή του χρόνου για να πάει στο παρελθόν να δει την μαμά του. Όταν την έφτιαξε πήγε να την δοκιμάσει αλλά δεν πρόλαβε γιατί είχε ένα διαγωνισμό με σχέση την επιστήμη. Όταν ήρθε η σειρά του να παρουσιάσει τη μηχανή του χρόνου ένα μαγικό καπέλο ήρθε και του χάλασε το μηχάνημα που είχε φτιάξει. Όταν ο Λούις πήγε να το βάλει μπροστά του χάλασε. Ύστερα πήγε στη ταράτσα του ορφανοτροφείου και έκλαιγε. 
  Αργότερα ένα παιδί τον είδε και τον ακολούθησε. Ανέβηκε στην ταράτσα να δει τι έγινε. Ο Λούις του είπε οτι  είναι άχρηστος και το παιδί του απάντησε οτι δεν είναι, ένα μαγικό καπέλο του το χάλασε. Του είπε να πάει στον διαγωνισμό και να φτιάξει ξανά την μηχανή. Ο Λούις δεν ήθελε γιατί θα συνέβαινε το ίδιο. Το παιδί ήταν από το μέλλον και όταν του τό'πε δεν τον πίστεψε. Τότε το παιδί πιάνει τον Λούις και τον ρίχνει κάτω στο δρόμο. Όταν έπεφτε ο Λούις κάτι τον σταμάτησε. Ήταν ένα όχημα για να πηγαίνεις στο παρόν και στο μέλλον. Τότε ο Λούις πίστεψε το παιδί και πήγανε στο μέλλον. Όταν είδε πώς ήταν το μέλλον, ήθελε να πάει να δει την μαμά του. Το παιδί τον πήγε και ο Λούις κατέβηκε να την δει. Μετά   ένιωσε μέσα του ότι δεν πρέπει. Τον πήγε στο παρόν και μια οικογένεια τον υιοθέτησαν. Ο Λούις ήταν περήφανος για τον εαυτό του.

2 σχόλια: