About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Επίσκεψη της πέμπτης τάξης στο γηροκομείο

απο την μαθήτρια του Ε2 Αργυρούλα Ν.
 

 

   Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017  το Ε2 και το Ε4 τμήμα του σχολείου μας επισκεφτήκαμε το γηροκομείο του Άι Γιάννη Ηρακλείου να πούμε τα κάλαντα. Μερικά παιδιά έπαιζαν όργανα και οι υπόλοιποι τραγουδούσαν με τα τριγωνάκια τους και τα σκουφάκια τους.
   Είχαμε φτιάξει δωράκια, ένα ημερολόγιο του 2018, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και μια πίτα. Στον δρόμο για το γηροκομείο μερικά παιδιά σιγοτραγουδούσαν τα κάλαντα με την κυρία Κυριακή την μουσικό του σχολείου μας.
   Μόλις φτάσαμε συναντήσαμε μια παρέα ηλικιωμένων χαρούμενων ανθρώπων που ανυπομονούσαν να μας δουν και να μας ακούσουν. Άρχισαν τα όργανα, πρώτα η

κιθάρα και μετά όλα τα υπόλοιπα όργανα μετά αρχίσαμε να τραγουδάμε, μερικοί ηλικιωμένοι τραγουδούσαν μαζί μας.
   Μας έδωσαν συγχαρητήρια σε όλα τα παίδια, μια κυρία μας είπε ένα ποίημα που μας άρεσε πολύ και για αυτό την ακούσαμε προσεκτικά .Όταν τελειώσαμε και ήμασταν έτοιμη να φύγουμε μας έκαναν ένα δωράκι που το είχαν φτιάξει εκείνοι, ένα όμορφο βραχιολάκι.
   Στον γυρισμό είχαμε κουραστεί λίγο αλλά δεν καταλάβαμε πως φτάσαμε τόσο γρήγορα στο σχολείο. Ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι για εμάς γιατί δώσαμε χαρά σε αυτά τα ηλικιωμένα πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου