About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Το μυστικό των πειρατών

απο τη μαθήτρια του Ε2 Ευγενία Α.                  

   Μια μέρα του καλοκαιριού ένα αγοράκι πήγε με τη μαμά του στη θάλασσα. Καθώς το παιδί κολυμπούσε είδε κάτι παράξενο να επιπλέει. Ήταν ένα μπαούλο που έγραφε πάνω 0009.Αποτέλεσμα εικόνας για treasure box clipart
-Τι είναι άραγε αυτό το μπαούλο και τι μυστήριος αριθμός που είναι αυτός; Αναρωτήθηκε το παιδί που με παράξενο ύφος κοιτούσε το μπαούλο. Προσπάθησε να το ανοίξει αλλά δεν τα κατάφερε. Κάτι παράξενο όντως κρυβόταν σε αυτό το μπαούλο.
-Έχω μεγάλη περιέργεια τι άραγε να σημαίνει αυτός ο αριθμός δεν μπορώ να καταλάβω.
Ξαφνικά ακούστηκε μία φωνή.
-Παιδί μου που είσαι; Φεύγουμε πέρασε η ώρα.

Το παιδί δεν είχε άλλη επιλογή και έτσι έφυγε από την παραλία. Τελείωσε το καλοκαίρι και το παιδί δεν ξαναπήγε  σε αυτή τη θάλασσα.
Πέρασαν
:Φθινόπωρο , Χειμώνας , Άνοιξη μέχρι που ήρθε η ώρα να ξαναπάει στην θάλασσα. Με το που πήγε το παιδί έκανε μία βουτιά και γρήγορα έψαξε να βρει το μπαούλο. Μετά από πολλή ώρα το βρήκε και πάνω έγραφε 00011. Έκατσε αρκετή ώρα εκεί προσπαθώντας να καταλάβει τι σημαίνει. Όταν αποφάσισε να βγει έξω είδε κάτι να αχνοφαίνεται.
-Τι είναι αυτό άραγε; Αναρωτήθηκε το παιδί.

  Ξαφνικά στη θέση της σκιάς εμφανίστηκε ένας μεγαλόσωμος και καλοσυνάτος πειρατής.
Αποτέλεσμα εικόνας για pirate cartoon Ο πειρατής ρώτησε το αγόρι τι γυρεύει κοντά στο σεντούκι των περατών. Το αγόρι απάντησε δειλά ότι το βρήκε τυχαία καθώς κολυμπούσε και ρώτησε τον πειρατή τι έχει μέσα. Τότε εκείνος του απάντησε ότι αυτό είναι το μυστικό των πειρατών και ότι θα είναι ανοιχτό σε 10.000 χρόνια και ότι έκανε  ένα λάθος   αντί να γράψει 00010 έγραψε 00011 χρόνια. Το παιδί παραξενεύτηκε, δεν είχε δει ποτέ πειρατή από κοντά.
     Όταν εκείνος έφυγε το παιδί βγήκε από τη θάλασσα και έτρεξε να το πει στη μητέρα του. Καθώς την πλησίαζε σκέφτηκε ότι αυτό ήταν το μυστικό των πειρατών και αποφάσισε να μην το πει σε κανένα. Όταν πήγε στο σπίτι του το αγόρι βρήκε στην παλιά βιβλιοθήκη ένα άγραφο ημερολόγιο. Του ήρθε λοιπόν η ιδέα να καταγράφει μέσα τα γεγονότα κάθε σημαντικής του ημέρας. 
   Από τότε το μεγάλο πλέον παιδί κρύβει μέσα του και στο ημερολόγιο του το μυστικό των πειρατών.              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου