About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Η παρέλαση του σχολείου μας


απο τον μαθητή του Στ1 Γιάννη Κ.
 

   Θα σας γράψω για την παρέλαση του σχολείου μας την 28η Οκτωβρίου διότι ήμουν κι εγώ εκεί. 
  Ο κ. Περικλής μας έχει πει 11:30 να είμαστε στην εκκλησία της Ανάληψης για να μαζευτούμε ,να βάλουμε κονκάρδες και να αρχίσουμε την παρέλαση.   Αρχικά περάσαμε από του επισήμους που ήταν κάτω από ένα κιόσκι μπροστά από το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου.

  Εκεί στέκονταν τρεις στρατιώτες, στον πρώτο στρατιώτη ο διμοιρίτης σήκωσε το χέρι του ,στον δεύτερο κατέβασε το χέρι και συνέχισε κανονικά. Ταυτόχρονα τα παιδιά γυρνούσαν το κεφάλι τους προς τους επισήμους και στον τρίτο στρατιώτη επέστρεφαν το κεφάλι όπως αρχικά και συνέχιζαν κανονικά . Η παρέλαση τέλειωνε στην εκκλησία του αγίου Μηνά όπου εκεί είχε στηθεί μια ομάδα ντυμένη με κρητικές στολές .  

Κατά την διάρκεια της παρέλασης έπαιζε η μπάντα του δήμου . Σε όλη την παρέλαση σε κάθε γωνία ,σε κάθε δρόμο και σε κάθε στενό που οδηγούσε στους επισήμους και γενικότερα στον χώρο της παρέλασης υπήρχε αστυνομία για να μην υπάρξουν ατυχήματα στα παιδιά που παρελάσουν και να μην υπάρξουν επεισόδια στους επισήμους .

2 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά.Και του χρόνου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά.Και του χρόνου!!!!Πως μου λείπει το δημοτικό τώρα Γυμνάσιο αχχχχ .Πολλα φιλιά και κυρίως στην Κ.Δεσποινα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή