About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Μουσική βραδιά για να βοηθήσουν την 5χρονη Αναστασία

Από τους μαθητές του ΣΤ1, Γιώργο Γ. και Σοφία Κ. 
Διαβάστε για ένα κοριτσάκι που χρειάζεται τη βοηθεια μας!!!!! 
Μουσική βραδιά στο κέντρο ''Κονάκι'' στου Κοκκίνη Χάνι, με τη συμμετοχή πολλών Κρητικών καλλιτεχνών, οργανώνεται στις 9 το βράδυ από την Ομάδα Αλληλεγγύης Αγίας Αικατερίνης, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μεταφορά της 5χρονης Αναστασίας που έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος, σε νοσοκομείο της Αγγλίας, για εξετάσεις.

Μέχρι τώρα έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 3000 ευρώ, ωστόσο χρειάζονται επιπλέον 3000 ευρώ.

Το ραντεβού με το νοσοκομείο έχει κλειστεί στις 21 Νοεμβρίου. Όπως έχει γράψει η ''Π'' η μεταφορά του παιδιού θεωρείται ζήτημα ζωής και θανάτου, ενώ οι άνεργοι γονείς της δεν μπορούν να επωμιστούν αυτό το κόστος.

Το κόστος της πρόσκλησης για την εκδήλωση είναι 12 ευρώ.

Το νοσοκομείο Kings College αναφέρει στην επιστολή του: ''Στην περίπτωση της Α.Σ., η οποία χρήζει ελέγχου ήπατος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος, η μακροχρόνια αναμονή θα ήταν ανεπίτρεπτη και επικίνδυνη από ιατρικής απόψεως και ένα ραντεβού το συντομότερο είναι απολύτως απαραίτητο.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 6983 474082 και 6981 027164 της ομάδας Αλληλεγγύης ή να καταθέσουν χρήματα στην Τράπεζα Πειραιώς στον αριθμό λογαριασμού 5750009454-800. 

πηγή: 
http://www.patris.gr/articles/251013#.UnKDTHC

1 σχόλιο:

  1. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο άρθρο Σοφούλα και μέσα από τα βάθη της καρδίας μου εύχομαι να βρεθούν αυτά τα χρήματα για την Αναστασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή