About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

απο τις "έξυπνες πένες" 


   Το 2012 ο Άγιος Βασίλης εγκαταλείπει το κρύο του βορρά και έρχεται στο νότο. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης θα γίνει το εργαστήριο του για 3 ημέρες.
Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 με 13:00 τα παιδιά θα φτιάξουν πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες κάρτες και 


πρωτότυπα στολίδια από φυσικά υλικά για να μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και στα σπίτια τους. Για την είσοδο στο Μουσείου δεν απαιτούνται χρήματα, αλλά «κοινωνικό εισιτήριο». Κάθε επισκέπτης μπορεί να κρατάει τρόφιμα μακράς διαρκείας, η συλλογή των οποίων θα γίνει στο Μουσείο και θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 με 13:00 θα ταξιδέψουν σε τόπους μακρινούς με τη βοήθεια των παραμυθιών και της φαντασίας τους. Το ταξίδι τους θα γίνει πραγματικότητα, καθώς όλα μαζί θα φτιάξουν ένα μεγάλο ψηφιδωτό.
Ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να αφήσει κάποια δώρα για τους μικρούς του φίλους, λίγες μέρες πριν την πρωτοχρονιά. Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 με 13:00, θα πραγματοποιηθεί ένα πρωτότυπο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, με τη βοήθεια των ζώων του ΜΦΙΚ και τη συμμετοχή του κόσμου.
Για τις μέρες 27 και 28 Δεκεμβρίου το εισιτήριο θα έχει μία ενιαία τιμή 4€, για μικρούς και για μεγάλους ενώ για τους Φίλους του ΜΦΙΚ θα είναι δωρεάν.
Να είμαστε όλο εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου