About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Η καλύτερη εντεκάδα της super league Ελλάδος του πρώτου γύρου.

 απο τους μαθητές του Στ2 Θεόφιλο Μ. και Γιώργο Μ.

   Μέσα σε αυτή την εντεκάδα δεν συμπεριλαμβάνονται οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ήταν όλοι τους πολύ καλοί αλλά έντεκα ήταν που ξεχώρισαν. Το σύστημα που διαλέξαμε ήταν το 4-2-3-1

     Στη θέση του τερματοφύλακα υπήρχαν αρκετοί καλοί τερματοφύλακες όπως ο Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ, ο Σωτηρίου του ΟΦΗ και ο Σιαμπάνης του Άρη αλλά διαλέξαμε τον Ζοσέ Σα που αγωνίζεται για την ομάδα του Ολυμπιακού επειδή έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.



          Τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών καταλαμβάνουν ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού και ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας Γούτας που αγωνίζεται με την φανέλα του Ατρόμητου.
   




   Για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα θα προτιμήσουμε τον Φράνκο Φεράρι που έχει κάνει καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Βόλου.


   Για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα διαλέξαμε τον Ούες που παίζει στον ΟΦΗ αλλά ήμασταν ανάμεσα σε αυτόν  και στον Κώτσιρα που αγωνίζεται με τον Αστέρα Τρίπολης.


   Για αμυντικά χάφ προτιμήσαμε τον Εμβιλά που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2020 και στο πλευρό του ο Σβαμπ του ΠΑΟΚ που αποκτήθηκε από την Ραπίτ Βιέννης. Ο Μεγίαδο έκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο με την φανέλα του ΟΦΗ.




    Για δεξιό εξτρέμ θα διαλέξουμε τον Πινακά που σηκώνει τη φανέλα της ΑΕΛ και για αριστερό εξτρέμ τον δεκαοκτάχρονο Χρήστο Τζόλη που προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ανάμεσά τους προτάθηκαν ο Μασούρας και ο Βρουσάι του Ολυμπιακού, ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ και ο Σαντέ Σίλβα του Άρη.



 Στο  κέντρο της μεσαίας γραμμής μετά από πολύ σκέψη θα διαλέξουμε τον Καρλίτος του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα. Πολύ καλός επίσης ήταν και ο Παμλίδης του ΠΑΣ Γιάννενα ο οποίος απορρίφθηκε γιατί πιστεύαμε ότι ο Καρλίτος έχει περισσότερη εμπειρία.

   

    Στην κορυφή της επίθεσης αν μη τι άλλο ο pistollero του Ελληνικού πρωταθλήματος και του Ολυμπιακού Γιουσέφ Ελ Αραμπι δεν γινόταν να απουσιάζει από την κορυφαία εντεκάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος, αφού έχει σκοράρει δεκαέξι τέρματα και έχει μοιράσει μια ασίστ σε δεκαεννέα ματς πρωταθλήματος. Επίσης στη σκιά του Ελ Αραμπι ήταν ο Ανσαριφάρντ της ΑΕΚ όπως και ο Δουβίκας του Βόλου.

   Στην εντεκάδα αυτή συμπεριλαμβάνονται τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ένας του Ατρόμητου, ένας του ΟΦΗ, ένας του Βόλου, ένας της Λάρισας και δύο του ΠΑΟΚ και ένας του Παναθηναϊκου.

   Αυτή ήταν κατά τη γνώμη μας η καλύτερη εντεκάδα του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα Ελλάδος.

  Αν έχετε διαφορετική γνώμη γράψτε την στα σχόλια.








1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω ότι έπρεπε να βάλεις τον Καμαρά του Ολυμπιακού αντί τον Σβάμπ του ΠΑΟΚ και τον Μασούρα του Ολυμπιακού αντί του Τζόλη του ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή