About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο

 απο τον μαθητή του Στ2 Αλέξανδρο Ν. 

    Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο λέγεται  SUBARU IMPREZA STI WRX , φτιάχτηκε το 2020 με τον κλασικό BOXER κινητήρα αλλά δεν είναι σαν το πιο παλιό Subaru με τους 280 ίππους ,είναι 400 ίπποι και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 305 χιλιόμετρα την ώρα. Επίσης από μέσα είναι από ανθρακόνημα και από έξω είναι μόνο οι ζάντες του από άνθρακα.
     Είναι τετράπορτο και έχει 6 ταχύτητες, έχει μια μεγάλη τουρμπίνα , ένα καλό ιντερκούλερ και ένα μεγάλο φίλτρο. Είναι από την Ιαπωνία και πολλές φορές το χρησιμοποιούν για drift ή για αγώνες dragster, έχει μια αεροτομή που του δίνει αεροδυναμική.    
    Επίσης το καπό έχει ένα άνοιγμα που με αυτό κάνει τον κινητήρα να κρυώνει για να μπορεί να τρέχει πιο γρήγορα, τα φρένα του λέγονται

brembo που είναι τα καλύτερα φρένα σε όλο τον κόσμο και τα καθίσματα λέγονται Recaro.

    Αυτό τώρα το αυτοκίνητο λέγεται κι αυτό SUBARU αλλά όχι σαν το επάνω, αυτό λέγεται Subaru BRZ που και αυτό τώρα πρόσφατα φτιάχτηκε, αυτό είναι με 350 ίππους ενώ το πιο παλιό ήταν με 265 ίππους. Επίσης μπορεί να πιάσει και τα 302 χιλιόμετρα την ώρα που και αυτό το χρησιμοποιούν για πολλά πράγματα αλλά πιο συχνά για drift.

   Επίσης έχει κι αυτό άνθρακα από μέσα, είναι εξατάχητο με Recaro καθίσματα. Στο καπό του έχει ένα  άνοιγμα,  αλλά είναι πιο μικρό.

   Έχει κι αυτό μια μεγάλη τουρμπίνα, ένα καλό ιντερκούλερ και ένα μεγάλο φίλτρο όπως και το άλλο.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αυτά  είναι τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα.


1 σχόλιο:

  1. Τέλειο από εκεί που δεν ήξερα τίποτα, έμαθα και πληροφορίες για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή