About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Τα καλά της χρονιάς που πέρασε με την καραντίνα.

 απο την μαθήτρια του Στ2 Νανά Κ.

       Ο χρόνος που μας πέρασε είχε πολλά πολλά  πολλά κακά. Άλλα είχε και κάποια καλά.

       Οι οικογένειες βρήκαν επιτέλους χρόνο για να παίξουν μαζί. Οι περισσότερες οικογένειες παίζανε μαζί παιχνίδια, βλέπανε μαζί ταινίες, και περνούσανε ποιοτικό χρόνο μαζί. Κάτι που δεν θα εύρισκαν χρόνο να κάνουν αν ήταν ανοιχτά τα σχολεία και οι εξωσχολικές δραστηριότητες.

     Το ότι ήμασταν καραντίνα και δεν κυκλοφορούσαμε με αυτοκίνητο έφτιαξε την ατμόσφαιρα, έκλεισε τρύπες που είχαν δημιουργηθεί στο όζον, καθάρισε και ο αέρας από τα καυσαέρια. Έκανε δηλαδή και πολύ καλό στο περιβάλλον η καραντίνα. Άρα για να σώσουμε το περιβάλλον πρέπει να μείνουμε σε καραντίνα.

     Οι άνθρωποι έμαθαν να

ζουν με αυτά που έχουν και να μην ψωνίζουν πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται και απλά νομίζουν ότι τα χρειάζονται. Αυτό  επίσης βοήθησε να σωθεί το περιβάλλον.

   Όλα τα παιδιά έμαθαν καλά να χειρίζονται υπολογιστές , πλατφόρμες, κοινωνικά δίκτυα και άλλα. Καθώς και ότι τα ταμπλέτ, οι υπολογιστές, τα κινητά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εργασία.

   Τα παιδιά επίσης μέσα από την τηλεδιάσκεψη συνειδητοποίησαν ποσό ωραίο είναι το σχολείο, το να βλέπεις τους φίλους σου από κοντά και το μάθημα από δια ζώσεις.

   Παρότι όλοι λένε ότι στην καραντίνα πήραν κιλά και τέτοια εγώ νομίζω πως αθλούμασταν όλοι παραπάνω από πριν γιατί 

οι άνθρωποι βγαίνανε παραπάνω από πριν για περπάτημα ή τρέξιμο καθώς οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από ανθρώπους να περπατάνε.

    Και στο κάτω κάτω να είστε ευγνώμονες που ζείτε ακόμα γιατί ο ιός αυτός θερίζει τον κόσμο. Επιπλέον  αφού αλλαγή του χρόνου η ώρα δεν  πήγε 00.01 δεν έχει κανείς λόγο να παραπονιέται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου