About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

ΠΑΟΚ 5-0 ΑΕΛ

 απο το μαθητή του Στ2 Κωνσταντίνο Α.

  Το πέντε μηδέν για τον ΠΑΟΚ  είναι ένας μικρός θρίαμβος μετά και από το επίσης  νικηφόρο πέρασμά και  από το Ηράκλειο εναντίον του ΟΦΗ. Στην Τούμπα το παιχνίδι για τον δικέφαλο του βορρά ήταν κάπως εύκολο αφού είχε περίπου 20 σουτ και η ΑΕΛ μόλις 2 και η κατοχή για αυτόν στα ύψη  Ο παίκτης του αγώνα σημειώθηκε ο Χρήστος Τζόλης που έκανε χατ τρικ!!!

 Ο δικέφαλος είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και μένει μόνο ο επαναληπτικός αγώνας στο Αλκαζάρ.

Ο ΠΑΟΚ  θέλει να ελπίζει στην κατάκτηση του τροπέου Ελλάδος παρόλο που είναι νωρίς.

Δεν έγιναν πολλά φάουλ  στον αγώνα και σημειώθηκε μονάχα μία κίτρινη κάρτα .

Μάλιστα ο Πάμπλο Γκαρσία είναι αρκετά ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του και κάνει βέβαια σχέδια για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ο διαιτητής του αγώνα

δεν αδίκησε καμία ομάδα και το παιχνίδι κύλισε όμορφα χωρίς εντάσεις .

  Το άσχημο μόνο του αγώνα ήταν η αποχώρηση του Τάτση από τον πάγκο του Πάοκ μετά από το βαρύ πέντε μηδέν που δέχτηκε η ομάδα του.

   Επίσης μεγάλη εντύπωση έκανε ο Σίβιερ Ίνγκανσον ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ  αφού σκόραρε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ,με τον Ολυμπιακό που ήταν το γκολ που για αρχή έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ  αλλά μετά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και με τον Βόλο. Ο Δικέφαλος του βορρά δεν σταματάει να ελπίζει και για το πρωτάθλημα οπού είναι τρίτος και είναι δέκα βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και έναν βαθμό μακριά από την δεύτερη ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου