About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Ο 100ος Γύρος της Φλάνδρας

από την μαθήτρια του ΣΤ3, Χαρά Κ.

  25 ομάδες – με 8 αθλητές η καθεμία – θα δώσουν το παρόν στην πόλη Bruges, σήμερα, Κυριακή 3 Απριλίου, για την διεξαγωγή του 100ου Γύρου της Φλάνδρας.
  Ο Γύρος της Φλάνδρας γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια διεξαγωγής του και η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι γιορτινή, όπως κάθε χρόνο, καθώς αποτελεί τον σημαντικότερο αγώνα του Βελγίου και μία εκ των δύο κορυφαίων «κλασικών», μαζί με το Paris Roubaix.
  Tο ρόστερ φέτος φαντάζει εντυπωσιακό με όλα τα μεγάλα ονόματα να δίνουν το παρόν! Πρώτο φαβορί – για τους bookers – o «πανίσχυρος» Fabian Cancellara της Trek Segafredo που έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην τελευταία του αγωνιστική σεζόν και θα επιδιώξει την τέταρτη νίκη του στην κορυφαία κλασική. Για να το καταφέρει όμως θα πρέπει να δώσει πολύ σκληρές μάχες στα «διάσημα» πλακόστρωτα του Ronde Van Vlaanderen απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή Peter Sagan (Tinkoff), τον πολύ φορμαρισμένο Greg Van Avermaet (BMC), τον περσινό νικητή Alexander Kristoff (Katusha), τον Sep Vanmarcke (LottoNL-Jumbo), τον Michal Kwiatkowski (Team Sky) και τον Edvald Boasson Hagen (Dimension Data). Φυσικά, μέσα στους πιθανούς διεκδικητές δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τον εθνικό ήρωα του Βελγίου, Tom Boonen, που ενώ μπορεί να μην είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας τους γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις δυσκολίες και μυστικά του Koppenberg και του Paterberg, ώστε να είναι αυτός που θα περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού (για 4η φορά) στο Oudenaarde. Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας αναμένεται συγκλονιστικός!


Πηγή: www.mbike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου