About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Παραμυθομπερδέματα...

από τους μαθητές του ΣΤ2, Γιώργο Στ, Μαρία Παν., Μαρία Παρ.,


   Ο Ρομπέν των Δασών, τα τρία γουρουνάκια και η κακιά Κοκκινοσκουφίτσα

   Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε ο Ρομπέν των Δασών σε μια βίλα, και μια μέρα αποφάσισε να
πάει μια βόλτα στην εξοχή.
   Καθώς προχωρούσε συνάντησε τα τρία γουρουνάκια που έτρεχαν βιαστικά. Με το που τα βλέπει ο Ρομπέν τα ρώτησε γιατί έτρεχαν τόσο βιαστικά, και τα γουρουνάκια του απάντησαν να κοιτάξει πίσω του. Με το που κοιτάει πίσω του βλέπει να τα κυνηγάει η κακιά Κοκκινοσκουφίτσα. Αμέσως ο Ρομπέν βγάζει το σπαθί του και άρχισαν να παλεύουν. Η μάχη ήταν σκληρή αλλά στο τέλος ο Ρομπέν νίκησε και μετά το συζήτησαν πολιτισμένα και έγιναν όλοι φίλοι.


Γιώργος Στ.

Η Μαυροσκουφίτσα και ο καλός λύκος





Μαρία Παν.


Ο καλόκαρδος λύκος 


   Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας καλόκαρδος λύκος ο Μπόμπ που η οικογένεια του ήταν
λυκοπειρατές και πείραζαν όλα τα άλλα ζώα που ζούσαν στο δάσος. 

   Μια μέρα ο Μπόμπ άκουσε τα αδέρφια του να σχεδιάζουν να φάνε τη Σταχτοπούτα, της οποίας έλειπε όπως όλοι γνωρίζουμε το ένα της παπούτσι. Ο Μπόμπ αισθάνθηκε πολύ άσχημα και τα αδέλφια του το κατάλαβαν. Γι’αυτό τον βασάνιζαν τρίβοντας …. τα νύχια τους στο πιάτο του για να ακούει αυτόν τον ανατριχιαστικό ήχο. Στο τέλος δεν άντεξε και είπε «ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ!!» Τον έστειλαν να φέρει την Σταχτοπούτα. 
   Στο δρόμο η καλή καρδιά του χτύπαγε από φόβο και έκλαιγε γιατί δεν ήθελε να φάει τη Σταχτοπούτα γιατί ήταν χορτοφάγος. Δεν μπορούσε να πάει στη Σταχτοπούτα αλλά φοβόταν να γυρίσει γιατί τα αδέλφια του θα του έβαφαν τα νύχια του Ροζ! Τότε σκέφτηκε να ζητήσει βοήθεια από το Δρακουμέλ, ο οποίος κυνηγούσε τα στρουμφάκια αλλά αγαπούσε πολύ την Σταχτοπούτα….θέλετε να μάθετε γιατί; Γιατί ……είναι η…… ΜΑΜΑ ΤΟΥ!!! Ο Δρακουμέλ μόλις άκουσε τι θέλουν να κάνουν στη μαμά του, έτρεξε στους λυκοπειρατές και τους έριξε ένα φίλτρο και τους έκανε ποντίκια και τους κυνήγησε η Ψιψινέλ. 



   Ο Μπόμπ χάρηκε που η Σταχτοπούτα σώθηκε και τα αδέλφια του δεν θα τα ξανάβλεπε ΠΟΤΕ. 



Μαρία Παρ.


1 σχόλιο: