About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Οι ωραίες παραλίες του Ηρακλείου.

από τον μαθητή Ελβίς Σ.
   
   Ήρθε το καλοκαίρι. Έφτασε ώρα να κάνουμε μπάνιο. Σας συνιστώ κάπoιες, απο τις πολλές ωραίες, παραλίες του Ηρακλείου
 

Παραλία Αγία Πελαγία

 Το παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Πελαγίας βρίσκεται στο βόρειο μέρος της Κρήτης 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από τη πόλη του Ηρακλείου. Η μεγάλη σε μήκος πεντακάθαρη παραλία του
με τη χρυσή άμμο προσφέρει στιγμές ανέσεων και χαλάρωσης αφού προστατεύεται από τους ανέμους. Για τη διαμονή σας υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στο χωριό.

Παραλία Καρτερός

Η παραλία του Καρτερού βρίσκεται 7 χιλιόμετρα ανατολικά από το Ηράκλειο όπου πρόκειται για μια αρκετά οργανωμένη και πολύ μεγάλη σε μήκος παραλία. Δίπλα από τη παραλία υπάρχουν beach bars cafes και πολλές παραδοσιακές ταβέρνες.


Παραλία Γούβες

Η αμμουδερή παραλία στις Γούβες βρίσκεται 18 χιλιόμετρα Ανατολικά από τη πόλη του Ηρακλείου. Πρόκειται για μια καλά οργανωμένη παραλία με ευκολίες για κολύμπι και δυνατότητα ενοικίασης θαλάσσια σπορ. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, ταβέρνες και ένα σύγχρονο κάμπινγκ.

Παραλία Χάνι Κοκκίνη

Πρόκειται για μια μεγάλη αμμουδερή παραλία 12 χιλιόμετρα ανατολικά από τη πόλη του Ηρακλείου όπου είναι εκτεθειμένη στους βόρειου ανέμους . Είναι αρκετά οργανωμένη και ο επισκέπτης έχει ευκολίες για κολύμπι, θαλάσσια σπορ, ξαπλώστρες, beach bars κλπ. Για τη διαμονή σας υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση όπως και αρκετές ταβέρνες.

Παραλία Μάλια

Πρόκειται για μια μεγάλη αμμουδερή παραλία 37 χιλιόμετρα ανατολικά από τη πόλη του Ηρακλείου όπου είναι αρκετά οργανωμένη και από τις πιο δημοφιλέστερες του νομού. Σε μικρή απόσταση υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια όπως και πολλές ταβέρνες για καλό φαγητό.

Παραλία Παλαιόκαστρο

Πρόκειται για μια βόρεια παραλία 10 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου. Είναι αρκετά οργανωμένη και υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης θαλάσσιων σπορ. Η παραλία του Παλαιόκαστρου μένει ανεπηρέαστη από τους βόρειους ανέμους και γι αυτό είναι ιδανική για κολύμπι και ψαροντούφεκο. Για τη διαμονή σας υπάρχουν κάποια ξενοδοχεία κοντά όπως και για φαγητό λίγα παραθαλάσσια εστιατόρια.

  Αυτές λοιπόν, είναι μερικές από τις ωραίες παραλίες του Ηρακλείου. Καλό καλοκαίρι.

πηγή:CreteTaxiTransfers

1 σχόλιο: